Koronawirus – Ograniczenia w gastronomi

Obraz Mogens Petersen z Pixabay

W Dzienniku Ustaw ukazało się rozporządzenie dot. ograniczeń i zakazów wz. z koronawirusem

Jeśli chodzi o gastronomię, to do przygotowywaniu i podawaniu posiłków jest dopuszczalne wyłącznie w przypadku realizacji usług polegających na przygotowywaniu i podawaniu żywności na wynos lub jej przygotowywaniu i dostarczaniu dostarczeniu.

Od soboty, 24 października, w całej Polsce obowiązują nowe zasady bezpieczeństwa. Cała Polska jest strefą czerwoną

 

Related posts

Świnoujście. To niewiarygodne. Nie ma przeszkód abyś z psem poszedł do restauracji

Naród nie docenia dobrodziejstw płynących ze szczepień – zobacz ile osób przyjęło aktualizację

Już w grudniu będziesz mógł przyjąć 6 dawkę – dwudawkowego preparatu na Covid – Informuje Ministerstwo zdrowia